Teenused

Massaaž

Snehana massaaž

Ajuveeda massaaž ehk Snehana massaaž on lõdvestav ja tervendav protseduur, mida teen rohke sooja raviõliga.Sneha tähendab sanskriti keeles õli ja on sünonüüm sõnadele armastus, lahkus, hellus ja õrnus.

Snehana on väga sügava, pikaaegse mõjuga ja samas väga meeldiv massaaž, mida võib kirjeldada ka kui massaaži tegija ja saaja ühismeditatsiooni. Snehana käigus toimub Universaalse armastuse ülekanne massaaži saajale.

Massaažiõli keedan hoolikalt ise ajurveeda traditsioonide kohaselt, selle valmimise protseduur võib võtta aega kuni kaks ja pool päeva. Massažiõlide valmistamiseks kasutan kvaliteetseid maheõlisid – vastavalt sinu vajadusele või kehatüübile.

Kolme erinevat tüüpi õli sisse keedan erinevate eesti ja india taimede ja maitseainete segust valmistatud droogid. Massaažid sooja õliga on ajurveedas väga olulise tähendusega, nendega tervendatakse nii keha kui meelt ning ravitakse depressiooni, ärevust, unetust, meeleoluhäireid, vabanetakse väsimusest, tõstetakse enesehinnangut ja enesearmastust.

Erilisel kohal ajurveedas on seesamiõli. Sooja seesamiõli pealepanek on puhta Universaalse armastuse akt.Siin on minu kontaktid, kui soovid kokku leppida aega massaažiks.